Üdvözöljük az Dkkonline oldalán!

Üdvözöljük az Dkkonline oldalán! Mi egy alkalmazásfejlesztő stúdió vagyunk, melynek célja a kiváló minőségű alkalmazások létrehozása. Ügyfeleink számára széles körű szolgáltatásokat kínálunk, hogy segítsük őket vállalati célok elérésében és az üzleti siker elérésében.

A webhely használati feltételei

1. megállapodás

A [email protected] címen elérhető webhely meglátogatásával Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási feltételeket. Ön tudomásul veszi, hogy felelősséget vállal az összes vonatkozó helyi törvény betartásáért. Ha nem ért egyet a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részével, tilos az oldal használata. Az ezen a weboldalon található anyagokat szerzői jogi és védjegyjogi törvények védik.

2. Használati engedély

A Dkkonline.inc webhelyén található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett személyes, nem kereskedelmi célú megtekintés céljából. Ez a támogatás licencet jelent, nem tulajdonjog átruházást, és a licenc alapján Ön nem:

  • anyagok módosítása vagy másolása;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  • megkísérli visszaállítani a Dkkonline.inc webhelyen található szoftverek forráskódját;
  • a szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzések eltávolítása az anyagokról;
  • vigye át az anyagokat egy másik személynek, vagy „tükrözze” az anyagokat egy másik szerveren.

Visszatérítés

A szolgáltatást a használati feltételeinknek megfelelően biztosítjuk, de bizonyos esetekben szükség lehet a visszatérítésre. Ha nem elégedett szolgáltatásunkkal, vagy érvénytelen terhelés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a probléma megoldása érdekében. Garantáljuk a visszatérítést a szolgáltatás minőségével kapcsolatos megerősített problémák vagy a pénzeszközök illegális megterhelése esetén.

Az ilyen engedélyt a Dkkonline.inc visszavonhatja, ha a korlátozások bármelyikét megsérti. A licenc megszűnésével a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, függetlenül attól, hogy nyomtatott vagy elektronikus formátumúak.

3. Jogi nyilatkozat

A Dkkonline.inc webhelyen található összes anyag „ahogy van”. A Dkkonline.inc nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, és elhárít minden egyéb garanciát. Ezenkívül a Dkkonline.inc nem vállal felelősséget a webhelyén található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy az ilyen anyagokkal vagy a webhelyre hivatkozott webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A Dkkonline.inc vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a Dkkonline.inc weboldalán található anyagok használatából vagy használatának képtelenségéből eredhet, még akkor sem, ha a Dkkonline.inc vagy meghatalmazott képviselője szóban vagy írásban értesült róla. , az ilyen veszteségek lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett jótállás korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, ezért előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Javítások és elírások

A Dkkonline.inc webhelyén megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A Dkkonline.inc nem garantálja, hogy a webhelyén található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A Dkkonline.inc bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatja a weboldalán található anyagokat. A Dkkonline.inc nem vállalja az anyagok frissítését.

6. Linkek

A

Dkkonline.inc nem vizsgálta át a webhelyére hivatkozott összes webhelyet, és nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozott webhelyek tartalmáért. Bármely hivatkozás feltüntetése nem jelenti azt, hogy a Dkkonline.inc jóváhagyja a webhelyet. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. Változások az oldal használati feltételeiben

A

Dkkonline.inc bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja webhelyére vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatainak védelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Alkalmazandó jog

A Dkkonline.inc webhelyhez kapcsolódó bármely követelésre országunk törvényei vonatkoznak, a kollíziós rendelkezések figyelembevétele nélkül.

Copyright 2024 dkkonline.com. Minden jogot a dkkonline.com fenntart.